Geurbeleving bedrijven

Wachtruimtes en winkels

Voor wachtruimtes, vergaderkamers, recepties, werkkamers, hotellobby’s, (sport)scholen, winkels, showrooms, zorginstellingen en andere ruimtes waarin het wenselijk is de lucht te zuiveren of aan te passen aan de gemoedstoestand van de bezoekers, ontwikkelen we maatwerk geuren. Hierbij letten we op het doel van de geur, het klimaat van de ruimte, het aantal en type bezoekers, en bijvoorbeeld het seizoen.Geurverspreiders


Om de geur optimaal te kunnen verspreiden, gebruiken we verschillende geurverspreiders, afgestemd op de grootte van de ruimte, de gewenste geurintensiteit en de hoeveelheid olie die verspreid moet worden. Het principe van deze apparaten is dat de pure olie op een subtiele manier via koude lucht de ruimte in wordt geblazen.


De apparaten kunnen per dag op verschillende manieren worden ingesteld, afhankelijk van het gewenste resultaat. Zo zijn de apparaten in te stellen om bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur om de 2 minuten gedurende 10 seconden een hoeveelheid olie te verspreiden, zodat er een constante geur is waar te nemen.


Om uw bedrijf optimaal te ontzorgen kunt u gebruikmaken van onze speciale maatwerk lease mogelijkheden.

 

 

Essentiële oliën zijn vooral goed te gebruiken voor:


  • Rust en kalmte in wachtruimtes en zorginstellingen
  • Extra focus tijdens vergaderingen en autoritten
  • Desinfectie voor kinderdagverblijven en scholen
  • Vermindering van agressie voor klinieken en instellingen
  • Sfeerverbetering voor werkruimtes en hotels

 

+31 (0)6 33 67 67 60

info@nativestate.nl

Zuijderweijdt 12

1871 VP  Schoorl

The NetherlandsCopyright © Alle rechten voorbehouden