About Us


Native State is vijf jaar geleden opgericht omdat ik dichter bij mijn eigen kern wilde blijven en omdat ik alleen werk wilde doen waar ik energie van kreeg. Tijdens mijn verblijf in Nieuw Zeeland van 2002 tot 2008 heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een stapje terug te doen in deze hectische wereld. De manier waarop de Maoribevolking leeft, werkte voor mij heel inspirerend. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om dichter bij de natuur te staan, en vooral ook dichter bij onze eigen natuur te staan. Vandaar de naam Native State. Je natuurlijke, oorspronkelijke staat.


Het logo heb ik bedacht nadat ik inheemse tekeningen zag van Australische Aboriginals. Het is mijn eigen versie van de weg naar rust, het reflecteren op jezelf en je omgeving, om vandaaruit weer rustig en in balans verder te kunnen gaan. Ik hoop dat ik jou hier ook mee op weg kan helpen.


In deze tijd, zeker tijdens de Corona crisis, blijkt des te meer dat het belangrijk is om te zoeken naar je eigen native state of wellbeing.


Ik weet meestal snel tot de kern door te dringen en knelpunten op te sporen om het evenwicht te herstellen als een persoon of bedrijf uit balans is geraakt.


Ik was hoofdredacteur van de vakbladen Coiffure en Cosmetica Plus en sponsored magazine Shisheido Nederland, schreef een aantal jaren voor de Woonbijlage van de Telegraaf en werkte als freelancer voor onder andere consumentenbladen Nouveau en Santé. Als directeur van het Perscentrum Wonen signaleerde ik trends op interieurgebied voor de landelijke media. Ik weet commercie en creatie optimaal te combineren, mede dankzij het werk als directeur van een public relations bureau gericht op mode, cosmetica, interieur en lifestyle.


Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door aroma’s en parfums, ik heb er in de loop der jaren vaak over geschreven, en nu maak ik mijn  droom, om zelf parfums te creëren, waar.

Ruim twintig jaar geleden ben ik in de ban geraakt van de enorme kennis over planten, kruiden en traditionele wellness rituelen van inheemse culturen en ik maak, na vele studies en diverse vakopleidingen, zoveel mogelijk gebruik van deze kennis bij het samenstellen van mijn geurcreaties en het geven van energetische behandelingen.


Alle roomsprays en aurasprays, op basis van pure essentiële oliën, hebben invloed op de emotionele toestand van mijn klanten. “Planten en kruiden kunnen je versterken, balanceren, ontspannen of bijvoorbeeld vitaliseren. Laten we de natuur respecteren en dankbaar gebruikmaken van haar helende kwaliteiten op een manier die doelgericht, down to earth, en sustainable is”. 


Marga Brakenhoff, Native State

Werken met krachten uit de natuur

+31 (0)6 33 67 67 60

info@nativestate.nl

Zuijderweijdt 12

1871 VP  Schoorl

The NetherlandsCopyright © Alle rechten voorbehouden