Native State

Zuijderweijdt 12

1871 VP Schoorl

Telefoon 06 - 33 67 67 60

 
paraktijkruimte klein
 

 

FBnativestate2

Tarieven
 
 Voor alle behandelingen geldt een uurtarief van  € 50,-
 
 Er is geen pinautomaat aanwezig dus betalingen graag contant of in overleg van tevoren via de bank.
 

Afspraak verzetten of annuleren

Mocht je verhinderd zijn, laat het dan minimaal 24 uur van tevoren weten, anders moet ik helaas 50% van de kosten in rekening gaan brengen.

 

Cadeaubon
Misschien kunnen jouw familieleden, vrienden of collega's op dit moment ook wel een rustgevende massage gebruiken. Je kunt de bon aanvragen via het contactformulier op deze site.

    cadeaubonnen native state
 

 

 

Voor bedrijven:

Het is mogelijk om behandelingen op de werkplek te geven als er een paar afspraken achter elkaar kunnen worden ingepland voor jou en je collega's.
Natuurlijk moet hiervoor wel een rustige ruimte beschikbaar zijn. In overleg kunnen we het soort behandeling en de frequentie ervan bepalen.

 

Cadeau idee voor de feestdagen

Geef dit jaar eens iets verrassends en persoonlijks tijdens de feestdagen of een verjaardag; Samengestelde pure energetische parfums voor collega's, vrienden of familieleden. Helemaal toegespitst op de ondersteuning waar zij op dit moment behoefte aan hebben. Door de werkzame bestanddelen in de energetische parfums raken zij ontspannen, krijgen ze juist extra energie of worden ze vrolijk en blij. 

 

 

 

We hebben 31 gasten online