Native State

Zuijderweijdt 12

1871 VP Schoorl

Telefoon 06 - 33 67 67 60

 
paraktijkruimte klein
 

alle parfumspg

 

FBnativestate2

Energetische sprays op basis van pure essentiële oliën.

Samengesteld met behulp van

eeuwenoude

planten– en kruidenkennis.

We zijn bijna vergeten wat de invloed van geuren is op je gemoedstoestand. Door de juiste ingrediënten te kiezen voor parfums en roomsprays kun je vrolijker, rustiger, energieker of bijvoorbeeld geconcentreerder worden. Ik maak gepersonaliseerde sprays voor thuis, op het werk, in hotels, winkels, scholen en andere plekken waar gericht gewerkt kan worden met de kracht van de planten. In mijn praktijk gebruik ik de onderstaande sprays erg vaak. 

Jetlag

De jetlag sprays op basis van pure essentiële oliën van Native State geven je biologische klok een zetje in de richting van het lokale tijdstip.

Relax

Ben je nog te fit maar zou je eigenlijk het liefste willen slapen? De 8 pure ingrediënten van deze slaapverwekkende spray zorgen ervoor dat je je malende gedachten kunt loslaten en dat je diep kunt wegzakken in je matras. De heerlijke bloementonen van Ylang, Ylang, lavendel en neroli maken je slaperig, de houttonen van Sandelhout en de wortels van de Valeriaan zorgen ervoor dat de nerveuze spanningen op de achtergrond verdwijnen en dat je zorgeloos kunt genieten van je rust. Op welk tijdstip dan ook.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

Energy

Als je geest en je lichaam aangeven dat je moet gaan slapen, maar er is nog teveel te beleven of het moment is er niet geschikt voor, dan geven de 10 pure essentiële oliën uit Energy je die oppepper die je dan nodig hebt. Lemongrass werkt verfrissend en helpt je om op gang te komen. Het maakt je hoofd helder en vermindert de vermoeidheid. Dit wordt versterkt door de toevoeging van de krachtige cajeput. De pure energy boost komt vooral door de mix van basilicum, tijm en rozemarijn in combinatie met de krachtige zwarte peper en pepermunt.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

Concentratie

Focus

Er zijn van die momenten dat je je echt moet kunnen concentreren, maar dat je gedachten alle kanten op lijken te vliegen. Tijdens vergaderingen, examens, lange autoritten of moeilijke gesprekken is het handig om je hoofd er goed bij te houden. De spray Focus helpt je daarbij. De kruidige nootmuskaat bevordert je concentratie en activeert je geest. De frisse laurier en pepermunt geven je een mentale oppepper en jeneverbes versterkt je bij uitputting en stress. De 9 pure essentiële oliën uit deze frisse en kruidige spray geven je genoeg power om je te kunnen focussen op belangrijke zaken.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

Aarden

Ingrediënten: o.a. gember, vetiver, laurier

Om het contact met Moeder Aarde te herstellen.

Als je teveel aan je hoofd hebt, teveel piekert of het gevoel hebt te zweven, is het nodig om weer met beide benen op de grond terecht te komen, oftewel om te aarden. Aarden bevat een aantal ingrediënten die je aan hun wortels mee de aarde in lijken te trekken. De warmte en stimulerende eigenschappen van gember, de kalmerende engelwortel en het aangename van rozenhout geven de geur hun diepe werking. Het hoge gras Vetiver heeft ook een sterk wortelsysteem dat wel 3 meter diep kan zijn. Dit zorgt voor een diepgewortelde aarding. Aarden verjaagt emotionele spanningen en futloosheid en stimuleert het immuunsysteem. Laurier is toegevoegd omdat het een hele effectieve en veelzijdige versterkende plant is.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

 

Reinigen

Ingrediënten: o.a. eucalyptus, salie, petitgrain

Als een frisse wind die de ruimte om je heen schoonveegt en zorgt voor de nodige portie positieve energie.

Als de energie om je heen of in je leef- of werkruimte een negatieve lading heeft, en je daar last van krijgt, wordt het hoog tijd om jezelf en je omgeving regelmatig energetisch te reinigen. Deze Reiniging bevat eucalyptus en salie voor hun antiseptische, antivirale, schimmeldodende en stimulerende eigenschappen en petitgrain, voor haar antibacteriële en kalmerende werking. Daarnaast zijn er krachtige kruiden en heerlijk geurende oliën toegevoegd om je immuunsysteem te versterken jezelf meer ruimte te geven. De toevoeging van jasmijn en bijvoet helpen om je angsten en zorgen te verjagen en je humeur te verbeteren. Daarnaast wordt bijvoet al eeuwenlang ingezet om kwade geesten te weren.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

 

Loskomen

Ingrediënten: o.a. citroen, wierook, mirre

Om op een rustige en evenwichtige manier weer contact te maken met je hogere zelf.

Ben je te aards en zou je wat meer mogen loslaten of heb je behoefte aan een extra zetje omhoog naar de bovenwereld voor bijvoorbeeld een meditatie, kun je gebruikmaken van Loskomen. Het brengt je energie in een stijgende lijn en zorgt ervoor dat je beter bij je gevoel kunt komen. Laat je gedachten de vrije loop en treedt uit je, vaak te krappe, harnas.

Naast dat citroen een reinigende en verfrissende werking heeft, laat het je helder denken en helpt het bij het concentreren. Cajeput (lijkt als geur iets op eucalyptus) zorgt voor innerlijke zuiverheid en gaat mentale vermoeidheid tegen. Wierook werd altijd al gebruikt om contact te maken met de bovenwereld en is, evenals mirre, goed te gebruiken bij meditaties. De toevoeging van essentiële oliën van zoet geurende bloemen werkt ontspannend en kalmerend.

Inhoud: 10 ml, prijs: € 17,95

Gebruik:

Spray boven je hoofd, sluit je ogen laat het rustig op je neerdalen. Geef je over aan de krachtige werking van de ingrediënten. Door de hoge concentratie  volstaat één keer sprayen per gebruik. Deze pure spray bevat geen toevoegingen van conserveringsmiddelen of andere chemische ingrediënten.

We hebben 33 gasten online