Native State

Zuijderweijdt 12

1871 VP Schoorl

Telefoon 06 - 33 67 67 60

 
paraktijkruimte klein
 

 

FBnativestate2

Energetische lichaamsmassage

 


Ontspannende lichaamsmassage met gebruik van aromatische oliën (die afhankelijk van je klachten worden samengesteld) en eventueel edelstenen. Na een intakegesprek stellen we samen een behandelplan op. Het doel van de energetische massage is dat je leert luisteren naar je eigen lichaam, dat je begrijpt waarom er eventuele blokkades zijn ontstaan en hoe die blokkades weer weggehaald kunnen worden, zodat er een positieve energiestroom ontstaat. Naast het lichamelijk contact zal er ook een aanraking in je energieveld zijn waarbij energiepunten op en in je lichaam met elkaar worden verbonden.

De aromatische oliën hebben een hoge trillingsfrequentie waardoor het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd. Dit in combinatie met een energetische lichaamsmassage heeft een positieve invloed op zowel je lichaam als je geest.

bergamotlavendelkamille    olie vullen

Energetische massages komen uit China, Japan en India. Daar wisten ze al duizenden jaren geleden dat er door je lichaam verschillende energiebanen, oftewel meridianen lopen. Blokkades op deze energiebanen kunnen op verschillende manieren worden weggenomen, waaronder door middel van een massage.

Energetische lichaamsmassages zijn een aanvulling op de reguliere geneeswijze en zijn daar zeker geen vervanging voor. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je huisarts.  

 

 

 

We hebben 37 gasten online