Native State

Zuijderweijdt 12

1871 VP Schoorl

Telefoon 06 - 33 67 67 60

 
paraktijkruimte klein
 

 

FBnativestate2

Chinese Voetmassage

We hebben allemaal wel eens koude voeten. Vaak heeft dat helemaal niets met het weer te maken, maar zit de 'storing' in je eigen lichaamssysteem. Op de voeten zitten veel eindpunten van meridianen. Storingen in dit energiesysteem zorgen voor veel ongemakken die meestal niet zo extreem lijken, maar negeer je de signalen van deze storingen, krijg je last van allerlei kwalen.
Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de voeten op speciale zones te masseren, ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Dit zorgt ervoor dat het betreffende orgaan beter gaat functioneren. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden eveneens gemasseerd.

Vernieuwde energie
voetenbadDe behandeling begint met een warm voetenbad waaraan zorgvuldig geselecteerde kruiden en aromatische oliën worden toegevoegd. De massage stimuleert de doorbloeding van het lichaam, helpt afvalstoffen beter af te voeren, zorgt voor warme voeten en herstelt te energiebalans.
Volwassenen en kinderen die teveel aan hun hoofd hebben, kunnen door een speciale Chinese voetmassage weer beter 'aarden' en raken meer ontspannen. 

Een Chinese voetmassage:
Werkt ontspannend
Helpt bij slapeloosheid
Helpt afvalstoffen sneller af te voeren
Verbetert de spijsvertering
Vermindert hoofdpijn
Ontspant bij kinderen en volwassenen met autisme spectrum stoornissen en ADHD
Helpt bij vermoeidheid en stress

 

 

We hebben 36 gasten online